1-screenshot ODL

Deze maand, september 2018, maakt Antiekpodium haar entree als presentatieplatform voor uitsluitend kunst en antiek. Met dit nieuwe presentatieplatform krijgt het begrip ‘winkelen’ in de kunst- en antiekbranche weer een betekenis. Alle tijdvakken, thema’s en stijlen vertegenwoordigend, presenteren professionele antiquairs, antiek- en kunsthandelaren, galeries en antiekwinkels bij Antiekpodium een grote collectie kunst en antiek.

 

Respectabel aanbod van respectabele verkopers

Achter elk object staat een respectabele verkoper, met naam en toenaam en met kennis van zaken en liefde voor het vak. Verkopers doen hun best u zo goed mogelijk te informeren. Zij presenteren zichzelf en een deel van hun collectie. Wij hebben het makkelijk gemaakt om vragen te stellen aan de kunst- en antiekhandelaren. En bent u enthousiast over de elektronisch verkregen informatie, dan kunt u altijd nog besluiten een bezoek te brengen aan de verkoper en het object van uw dromen fysiek te bekijken. Een afspraak is snel gemaakt.

 

Search wordt weer struinen.

Vond u struinen al leuk, op jacht naar het ideale object voor de inrichting van huis of kantoor? Of zoekend naar net dat ene item in uw eigen verzameling? Dan is Antiekpodium een aangename en verfrissende ‘marktplaats’ om rond te neuzen en te winkelen. Dit zijn onze pluspunten:

• niet meer zoeken en verdwalen in een aanbod van honderdduizenden advertenties;

• geen onduidelijkheid meer over de vraag met wie u nu eigenlijk zaken doet. En…wij hebben zelf geen enkele financieel belang bij de verkoop van gepresenteerde objecten;

• met gemak en op gebruiksvriendelijke wijze kunnen zoeken, kijken en lezen op pc, tablet en smartphone;

• eenvoudig reageren naar en direct communiceren met professionele verkopers én kunnen liken en delen met meer dan 200 internationale Social Media platforms;

• zonder storende advertenties, nieuwsbrieven, kortingsaanbiedingen, wilt u ons waarderen, wilt u meedoen aan onderzoek, wilt u lid worden mededelingen. Alle aandacht gaat naar het kunst- of antiekobject, naar u en de verkoper.

 

Veel plezier op ons kunst en antiek presentatieplatform!

Menno de Wit
Namens het Team Antiekpodium

Leave your comment