• Antiek
  • Klassieke kunst
  • Toegepaste kunst
  • Klassiek design

Onderstaand geven wij  informatie aan professionele verkopers van antiek, klassieke kunst en toegepaste kunst. Lees waarom wij dit presentatieplatform hebben ontwikkeld, wat wij voor u willen bereiken en vooral ook hoe. Wilt u meer informatie, dan kunt u de brochure ‘Informatie voor Verkopers’ onderstaand downloaden of printen.

 

Exclusief presentatieplatform voor antiek, klassieke kunst en toegepaste kunst

Antiekpodium is één van de weinige platforms in Nederland waar uitsluitend en alleen antiek, klassieke kunst en toegepaste kunst onder de aandacht gebracht en ruim gepresenteerd kunnen worden. En alleen door de bij ons aangesloten professionele verkopers.

De verkoper krijgt een eigen profielpagina en toegang om zelf via een gebruikersvriendelijk beheersysteem het aanbod op te voeren, te corrigeren of te deactiveren. Om het nog makkelijker te maken, kunnen wij ook werken met product feeds die uw aanbod automatisch en elke dag actueel verwerken op onze website. Wij helpen u daar graag bij.

 

Gerichte aandacht voor schitterend mooie objecten

Wij onderscheiden ons van, overigens te waarderen, massaplatforms waarbinnen zakelijk aanbod met privé-aanbod moet concurreren, waarbinnen antiek duelleert met nieuw, waarbinnen specialisten het moeten opnemen tegen prijsvechters en waarbinnen het aanbod binnen no time is weggezakt naar onpeilbare diepte, verstopt voor de zich oriënterende koper.

Antiekpodium claimt een eigen plek op het net met gerichte aandacht uitsluitend voor antiek, klassieke kunst en toegepaste kunst. Binnen een nieuwe formule willen wij licht laten schijnen op de respectabele branche van antiek en kunst. Wij doen het anders en beter.

 

Wat wij voor u willen bereiken

 

  1. Superieure presentatie van uw aanbod op pc, tablet en mobiel
  2. Kwalitatieve reacties op uw aanbod
  3. Meer doelgerichte bezoekers voor uw eigen website

 

Dat realiseren wij met een technisch up-to-date website en…door te investeren in media om het bezoek aan onze én uw website te stimuleren. Antiekpodium zal zich manifesteren op de belangrijkste social media zoals Instagram, Pinterest en Facebook. De bezoekers van uw productpagina’s kunnen hun reactie kwijt op 200 internationale social-media-platforms. Wij zullen continu investeren in zoekwoord- en display advertising via Google Adwords en Bing Ads. Antiekpodium gebruikt de kracht van het collectief om de nummer-1-posities te creëren. Daar zult u profijt van hebben.

 

Brochure Informatie voor verkopers

U kunt hier de INFORMATIEBROCHURE VERKOPERS ANTIEKPODIUM downloaden of printen en meer lezen over de pluspunten van onze propositie, wat u van ons mag verwachten en hoe wij onze prestaties ten behoeve van professionele verkopers van antiek, kunst en kunstvoorwerpen realiseren. Lees meer over de voordelen van het Business Account, over onze marketing services zoals fotografie, tekstontwikkeling, publicatiebeheer en product feeds. En lees meer over onze propositie ‘Exclusief Online Verkooprecht’ die voorziet in investering van onze zijde in de verkoop van uw objecten.

 

Gratis gerommel of professioneel participeren?

Antiekpodium is een rechttoe rechtaan betaald presentatieplatform. Daar krijgt u dan ook wat voor: reactie en bezoekers. Maar eerst 3 maanden gratis proberen is ons standaard aanbod. Zie onderstaand bij Testaccount.

 

Kosten Business Account

Wij bieden vier typen Business Accounts aan voor continue publicatie tot 25, tot 100, tot 250 of een ongelimiteerd aantal items per jaar. Het Business Account is maandelijks opzegbaar. Het Business Account wordt tegen een vast bedrag per maand verrekend. Bijvoorbeeld: een Business Account 25 geeft recht op publicatie van 25  items op de website. Natuurlijk verwijdert u verkochte items en voegt u elke maand weer nieuwe items toe. In de praktijk presenteert u in een jaar veel meer dan 25 artikelen,  maar altijd tot een maximum van 25 gepubliceerde items per maand.

Een Business 25 Account kost € 24,- exclusief btw per maand. Dat zijn marketingkosten die te overzien zijn, niet?

 

Testaccount

Wilt u het uitproberen? Zonder verdere verplichtingen? Dat kan. Met een Testaccount kunt u 3 maanden gratis experimenteren en beoordelen of Antiekpodium een bijdrage levert aan uw marketing- en communicatiebeleid.

Hier kunt u zich aanmelden en een account aanmaken.

 

Fotografie Services

U wilt uw aanbod graag presenteren op Antiekpodium, maar beschikt niet over kwalitatieve fotografie?

Wij bieden graag hulp met het ter beschikking stellen van een gespecialiseerd fotograaf.

Mail ons helpdesk@antiekpodium.nl en vraag naar de voorwaarden, organisatie en kosten.