• Antiek
  • Klassieke kunst
  • Toegepaste kunst
  • Klassiek design

Marketing Services voor verkopers

Het managen van een kunst- of antiekhandel vereist op tal van vlakken bijzondere aandacht, beweegt zich meestal niet tussen normale werkuren en dwingt vandaag de dag tot voortdurende inspanning om kopers te vinden, aan te spreken, te inspireren en hen te motiveren tot aankoop.

En wat het laatste betreft spelen internet en online media in het bijzonder een steeds grotere rol om commercieel succes te kunnen realiseren.

Maar dat vraagt nogal wat van u! Internet werkt immers anders dan een fysieke toonruimte. Internet vereist ‘tot de verbeelding’ sprekende fotografie, uitgeschreven informatieve teksten én internet vereist een extra inspanning om objecten op te voeren en te managen in publicerende systemen van diverse media.

Als dat redenen zijn om dan maar geen gebruik te maken van het verkoopkanaal internet, dan is dat een gemiste kans en daarom heeft Antiekpodium een servicepakket ontwikkeld om uw taak te verlichten.

Het marketing services pakket bestaat uit dienstverlening op het vlak van fotografie, tekstontwikkeling, publicatiebeheer en ontwikkeling van product feeds. Ook informeren wij u over de mogelijkheden van samenwerking op basis van een Exclusief Online Verkooprecht waarin Antiekpodium investeert in de verkoop van uw objecten.

Klik op de pdf-link en lees meer…

marketing services en tarieven