• Antiek
  • Klassieke kunst
  • Toegepaste kunst
  • Klassiek design

Antiekpodium is een exclusief presentatieplatform uitsluitend voor antiek, klassieke kunst en toegepaste kunst. Wij hebben verstand van marketing en communicatie en helpen daarmee het aanbod van de bij ons aangesloten verkopers goed te presenteren. De professionele verkopers daarentegen zijn specialist in het brede vakgebied van kunst en antiek. Onze rollen zijn dus goed gescheiden.

Hoog kwaliteitsniveau

Maar natuurlijk houden wij wel van kunst en antiek. Zozeer dat wij nauw betrokken zijn bij de plaatsing van het aanbod door de verkopers op ons presentatieplatform. Dus controleren wij de kwaliteit van de fotografie, de datering van producten en de inhoudelijke begeleidende teksten. Antiekpodium streeft een hoog kwaliteitsniveau na om zich te kunnen onderscheiden van minder specialistische marktplaatsen. Wij presenteren het aanbod daarom ruim, breed, kleurrijk en informatief op alle apparaten: pc, tablet en mobiel. Natuurlijk maken wij het makkelijk om snel te zoeken én efficiënt contact te leggen met de verkopers.

Bij Antiekpodium treft u geen storende advertenties aan van branchevreemde aanbieders. Nieuws communiceren wij via ons blog op de website. Nee, wij vragen u niet om in te schrijven voor ‘de nieuwsbrief’, speciale acties of aanbiedingen. Maar als u dat gewend bent, dan kunt u via 200 aangesloten internationale social -media-platforms communiceren met uw eigen relaties. Wij gaan er elke dag aan werken om u een prettige ervaring en een goed gevoel te bieden bij uw bezoek  aan Antiekpodium.

Directe verkoop

Een deel van het aanbod kan via Antiekpodium direct gekocht worden. U herkent dit aan de koopknop op de desbetreffende productpagina. Wij bieden deze service in samenwerking met antiek- en kunsthandelaren die Antiekpodium hebben uitgekozen als exclusief verkoopkanaal. Objecten kunnen altijd op de locatie van de desbetreffende antiek- of kunsthandelaar bekeken worden. Antiekpodium faciliteert betaling en begeleidt verzekerd transport.

Het online presentatieplatform Antiekpodium heeft zelf geen winkel die fysiek bezocht kan worden. Antiekpodium koopt ook geen antiek, kunst of kunstvoorwerpen in.

Veel plezier op ons presentatieplatform!

Team Antiekpodium